Святкуємо День Європи!

2021-05-15

/Files/images/schastya/187248076_6268020403223737_8316879007969811987_n.jpg

Тростянецька публічна бібліотека традиційно долучилася до святкування Дня Європи, який цього року припав на 15 травня. Протягом цього дня пройшов цикл заходів європейської тематики.

Зранку в міському парку була розгорнута бібліотечна локація, на якій відкрилась інформаційно-просвітницька виставка, що розкривала найцікавіші історичні, культурні, пам’ятні та найвизначніші місця країн Європи.

Дітям тут запропонували перевірити свої знання про країни Європейського континенту взявши участь у євровікторині.

З бібліотечної локації стартував бібліоквест за участі Дитяча Дорадча Рада та учнів ЗЗСО 5 Тростянецької міської ради .

Учасники квесту з великим захопленням проходили зупинки, кожна з якої асоціювалася з певною європейською країною: Греція, Польща, Італія, Франція та фінальна - наша рідна УКРАЇНА.

Діти з цікавістю виконували завдання: удосконалюючи свої знання з географії та історії Європейського континенту, вивчали мови, відповідали на питання, уявляли себе дизайнерами та навіть потрапили на італійську кухню.

Мета заходу – донести до сучасної молоді національні надбання різних країн європейської цивілізацїі.

Закінчилось святкування Дня Європи в бібліотеці слайд-круїзом, під час якого діти здійснили віртуальну екскурсію по Європі - відвідали Данію, Італію, Францію та ознайомились з культурою, звичаями та традиціями цих країн.

Цей день став чудовою нагодою для тростянчан підкреслити свою європейську індивідуальність.



Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi