Промоція читання. Еули Бісс «Імунітет. Правда і міфи про щеплення».

2021-03-16

Промоція читання. Еули Бісс «Імунітет. Правда і міфи про щеплення».

Вакцинація – одна з найголовніших тем сьогодення. Звідки вона бере початок і хто були ті перші, які ії використали? Існує декілька думок : робити щеплення чи ні? Як вакцинація впливає на імунітет? Чи зможуть захистити людину санітайзери й антибактеріальні засоби? Та що буде з людством , якщо не вакцинуватися? На всі ці питання ви знайдете відповіді прочитавши книгу Еули Бісс «Імунітет. Правда і міфи про щеплення».

Вперше оповідь про імунітет маленька Еула почула від батька – лікаря, а вже в дорослому віці, після народження сина, зацікавилася, можна сказати занурилася в імунологію. Вона досліджувала, як сприймали вакцинацію та її вплив на організм від найдавніших часів і до сьогодення. Авторка опрацювала більше сотні останніх наукових досліджень з імунології. Також використала власний материнський досвід. Еула сміло руйнує стереотипи про щеплення, тонко переплітає історію й літературу. В її праці ви можете зустрітися з графом Дракулою Брема Стокера , ще раз перечитати цікаві вислови і думки Вольтера, Франко Моретті, Сьюзен Зонтаг, доктора Сірса та ін., пригадати грецьку міфологію ( міфи про Ахілла та про Нарциса).

Якщо ви маєте сумніви щеплювати вашу дитину чи ні, радимо почитати книгу Еули Бісс «Імунітет. Правда і міфи про щеплення», вона вже є на поличках Тростянецької публічної бібліотеки завдяки Український інститут книги.

Тема формування імунної системи і ролі вакцинації гостра не тільки серед новоспечених батьків, але і серед решти людства, адже згодом нам усім треба буде приймати рішення - вакцинуватися від COVID-19 чи ні.

/Files/images/schastya/161000482_5952408941451553_4734118162571104388_n.png

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi