МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЮРІЙ БОВА ЗУСТРІВСЯ З УЧАСНИКАМИ ДИТЯЧОЇ ДОРАДЧОЇ РАДИ

2020-01-23

Перше у 2020 році засідання Дитячої дорадчої ради відбулось учора, 22 січня, в конференц-залі Тростянецької публічної бібліотеки. З громадсько-активними юними тростянчанами спілкувався Юрій Бова, міський голова Тростянецької ОТГ. Зустріч пройшла у формі конструктивного діалогу в дружній, невимушеній атмосфері.

Перш за все, Юрій Анатолійович цікавився в учасників Дитячої дорадчої ради, які ініціативи міської влади, впроваджені нашій громаді, є особливо корисними для молоді. Дівчата та юнаки відзначали щодо цього оновлену публічну бібліотеку, яка тепер стала їх улюбленим місцем! Міський голова запропонував школярам скласти перелік тренінгів, навчальних курсів, які, на їхню думку, було б доречно запровадити у нашому бібліотечному освітньо-інформаційному просторі.

Юні громадські активісти також обговорили з міським головою тему створення ХАБу й те, яким саме він повинен буди, яким молодіжним потребам та інтересам відповідати.

Обговорюючи спортивне життя громади, молодь та підлітки позитивно висловлювалися щодо відродження спортивного комплексу в дендропарку Нескучне. Розповідаючи про шкільне життя, вони відзначали сучасний ремонт та вдалий інтер’єр в холі другого поверху міської школи № 5 й зауважили, що таку красу та комфорт бажано створити в кожній школі громади!

Багато ще цікавих тем про історію та сьогодення Тростянця обговорили учасники Дитячої дорадчої ради з міським головою Юрієм Бовою за чашкою запашного чаю! Було домовлено проводити такі зустрічі раз на місяць.







Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi