У цю погожу березневу днину бібліотека кличе на гостини

2018-03-19

У вінок весняних свят гарно вплітається свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання, прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.

Традиційно такий тиждень святково розпочався і в Тростянецькій публічній бібліотеці під гаслом «Крізь простір і час книга запрошує в подорож нас». День перший мав назву «Святковий понеділок». Book-вояж «У цю погожу березневу днину бібліотека кличе на гостини» був проведений в СШ №5 для учнів 3-а класу. Діти познайомилися з історією виникнення тижня дитячого читання, з основними етапами створення книги, про її роль в житті людини під час мультимедійної презентації «Від папірусу до книги». Ведуча заходу бібліотекар Валентина Гладун захопила школярів різноманітними конкурсами та вікторинами за сюжетами дитячих книжок. У формі змагання діти «здавали» веселі «екзамени» на знання творів дитячих письменників, улюблених казок та їх героїв. Маленькі розумники розказували вірші , улюблені казки, загадували своїм однокласникам загадки.

Всі учасники в черговий раз переконалися, що життя без книги важко уявити. Вони вчать нас добру, розвивають фантазію й уяву, запрошують у прекрасний світ радості, вчать оптимізму і справедливості.












Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi