Різні народи – один Новий рік

2018-01-03

/Files/images/SAM_2727.JPG

Новий рік в країнах світу відзначають по-різному, проте це торжество завжди супроводжується веселощами і добротою. Звичай святкувати прихід Нового року є в кожній відомій культурі.



Завітавши в перші дні Нового року до бібліотеки, відвідувачі, зацікавлені цими традиціями, поринули в Інтернет - мандрівку різними країнами світу, яку для них провела бібліотекар Наталія Кулібаба.


Присутні віртуально відвідали передноворічну Англію і дізналися, що в святковий вечір будинки англійців прикрашають букетами омели; в Чехії та Словакії найбільш приходу новорічних свят очікують молоді дівчата, адже саме тоді вони дізнаються чи вийдуть заміж цього року; в Болгарії коли настає північ, у всіх будинках на кілька секунд гасне світло. Це час для новорічних поцілунків. Потім господиня розрізає пиріг, де знаходяться сюрпризи: монетки, горішки тощо. А ще присутні побували в Японії, Італії, Іспанії, Франції, Греції.


По завершенні Інтернет - мандрівки , вдячні відвідувачі подякували бібліотекареві за пізнавальну, цікаву, корисну інформацію та дійшли висновку, що в світі багато народів, але всіх їх об’єднує один Новий рік.

Кiлькiсть переглядiв: 358

Коментарi