Бібліотека і туризм: запроваджуємо інновації

2017-06-23

/Files/images/SAM_9414.JPG

З цікавою ініціативою виступила Тростянецька районна бібліотека. За підтримки та в співпраці з екологічними організаціями, краєзнавцями, громадськими діячами, небайдужими людьми бібліотекарі мають на меті створити туристичний блог бібліотеки.

Саме про це йшлося під час туристично-краєзнавчого коворкінгу в бібліотеці. Його учасниками були люди, які цікавляться і шанують історію та культуру рідного краю – завідувач Краснотростянецького відділення Українського науково-дослідного інституту лісового господарства Василь Ігнатенко; начальник відділу економічної освіти та рекреації Гетьманського національного природного парку Олександр Бала; відомий краєзнавець Анатолій Баглай; громадський діяч, активіст Анатолій Заяц; активна молодь міста та бібліотекарі. Всі ці люди висловили готовність надати суттєву допомогу у створенні бібліотечного ресурсу.


Cистематизувавши почуте, директор бібліотеки Людмила Єфремова підсумувала: «У сьогоднішніх умовах бібліотека має надавати не лише інформаційні послуги, але й сприяти організації змістовного дозвілля та туризму».


Кiлькiсть переглядiв: 240

Коментарi