В Університеті третього віку – випускний

2017-06-16

Вже четвертий рік поспіль «Університет третього віку» святкує випуск своїх студентів.

фото Освіта літніх людей в університеті – це допомога з користю проводити вільний час, отримувати додаткові знання, розширювати коло спілкування та інтересів, це активне дозвілля.

Протягом цього року студенти поважного віку безкоштовно отримували знання в «Університеті третього віку» на чотирьох факультетах, які проходили у відділенні денного перебування територіального центру соціального обслуговування та на базі районної бібліотеки

Одним із найзатребуваніших є факультет англійської мови, яким опікується соціальний працівник відділення Наталія Руденко. Найголовнішим є те, як зізнаються самі студенти, що вони отримали чудову можливість спілкування, адже цього так не вистачає людям старшого віку.

фото Щасливі, усміхнені студенти приймали вітання від гостей. Багато теплих слів та побажань лунали від директора районної книгозбірні Людмили Єфремової та директора районного територіального центру соціального обслуговування Ольги Шахової, яка вручила випускникам сертифікати про закінчення цього освітнього закладу.

Святкову, невимушену атмосферу в книгозбірні створили виховані ПД та Ю, які прийшли привітати випускників з закінченням навчального року.

Наприкінці випускники та гості оглянули виставку, на якій були представлені роботи слухачів університету та зробили гуртове фото на пам’ять.

фото

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi