На поетичній хвилі Тростянеччини

2017-05-21

/Files/images/SAM_7303.JPG

У літературній кав’ярні районної бібліотеки на чергове засідання поетичного клубу «Ліра» зібралися місцеві митці слова, пошановувачі поезії.

Розпочався вечір вшануванням пам’яті земляка, друга, талановитого письменника, журналіста і краєзнавця Олега Шелеста, який пішов з життя 4 травня. Та життя продовжується…

Літератори поділилися своїми улюбленими віршами, думками, емоціями, народженими і навіяними читанням поезій. Весняна, ніжна і лагідна, співуча і смілива, сильна і всеперемагаюча лірика лилася з вуст Марії Бородіної, Олени Штанько, Алли Захарченко, Олега Торяника, Галини Зікрань, Ольги Степанко, Світлани Тимченко, Ніни Шимацької.

Поруч з поезією завжди крокує і музика, яка може змінити людей, зробити їх чутливішими до краси, до вміння насолоджуватися миттєвостями життя, може подарувати яскраві і неповторні моменти. Цьому підтвердженням є гра на баяні і виконання пісень Леонідом Григорцем. А ще Леонід Андрійович виконав власні пісні на слова «лірівців» Марії Бородіної та Людмили Ісаєвоїю.

Літературно-музичний вечір надав можливість всім насолодитися поетичним даром наших талановитих митців.

/Files/images/SAM_7312.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi